Conference League

Αποστολή με τους γνωστούς απόντες στον ΠΑΟΚ

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε την Τετάρτη και η αποστολή πέταξε για τη Σλοβακία και τον «τελικό» με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας την Πέμπτη για την πέμπτη αγωνιστική του Europa Conference League.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον «τελικό» της Πέμπτης κόντρα στη Σλοβακία στην Μπρατισλάβα ολοκληρώθηκε την Τετάρτη στη Νέα Μεσημβρία και η αποστολή του «Δικεφάλου» "πέταξε" την ίδια μέρα για τη Σλοβακία για το ματς της πέμπτης αγωνιστικής του Europa Conference League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δούλεψε στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες, ενώ παράλληλα έδωσε έμφαση και στις στατικές φάσεις.

O Ρουμάνος τεχνικός δεν υπολογίζει στους Ντόουγκλας Αουγκούστο, Νέλσον Ολιβέιρα, που προπονήθηκαν ατομικά, στον τιμωρημένο Γιάννη Μιχαηλίδη και στον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος, πάντως, θα ταξιδέψει κανονικά με την ομάδα.

"Νοκ άουτ" παραμένει ο Ινγκι Ινγκασον, ενώ εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι ο Ροντρίγκο Σοάρες και Σίνζι Καγκάβα. Επιστρέφει, ύστερα από έναν μήνα, ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Ρουμάνος τεχνικός αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Τέιλορ, Λύρατζη, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρα, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Κούρτιτς, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσια

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x